2020. Október

2020. október 5-én technikus írásbeli pótvizsga volt

2020. október 6-án 10:00 órától rádiós megemlékezést tartottunk az aradi vértanúk napja alkalmából – nemzeti gyásznap


2020. október 7-én és 8-án fenntarthatósági projektnapok voltak – Téma: klímaváltozás
Ezen a két napon az iskola tanulói osztályonként előzetes beosztás szerint vettek részt az alábbi foglalkozásokon, ahol játékos formában gazdagíthatták ismereteiket, tudásukat a környezettudatos szemlélet jegyében: szövegértés feladat klímaváltozás, környezetvédelem témakörben, Emberi tevékenységek és a klímaváltozás kapcsolata, idegen nyelvi órán nemzetközi kitekintés az adott témában, matematika tudásuk alapján diagramok készítése, elemzése, laborgyakorlaton.
„Méz és a méhecskék” foglalkozás. Másik tanórákon „Vizes” játékok, Napenergia, Élelmiszerpazarlás, Csomagolás mentes vásárlás volt a fő téma. Tanulóink megtekintették a Vízözön előtt című dokumentumfilmet, és megbeszélték, szóba került az éghajlatváltozás magyarországi hatásai is, valamint az, hogy ők maguk mit tehetnek a klímaváltozás lassítása érdekében.
Tartalmas, információban gazdag projekt volt.
Köszönjük a pedagógusok munkáját és a tanulók együttműködését.


2020. október 7-én 14:30-tól nyílt nap volt a zsibongóban

2020. október 13-án technikus szóbeli és gyakorlati pótvizsga volt, mely jó eredménnyel zárult.


2020. október 14-én a 6. és 7. órában iskolagyűlés volt előzetes beosztás szerint a járványügyi helyzetre tekintettel a zsibongóban. Dombovári Tamás igazgató úr tájékoztatta a tanulókat a tavalyi tanév eredményeiről, az idei tanév feladatairól, a rendkívüli járványhelyzetről, eljárásrendről, a digitális oktatásról.


2020. október 14-21. Online Pék hagyományőrző versenyre a nevezések elkészültek.
A versenyt a Közép-magyarországi ASZC Pesti Barnabás Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola rendezi.


Börze 1 Börze 2 Börze 32020. október 16-án és 17-én Pályaválasztási Napok voltak a Szent-Györgyi Albert Agórában. Iskolánk a Bartók Béla teremben mutatkozott be az érdeklődő tanulóknak és szüleiknek.


2020. október 19-én 15:30-tól 17:00 óráig fogadó óra volt.


2020. október 22-én iskolai ünnepség volt a zsibongóban. A tanulók ünnepi öltözetben jelentek meg. Az osztályok előzetes beosztás szerint 2 csoportban vettek részt az iskolai eseményen. Az 1956-os forradalom és szabadságharc történéseit Dragity Dávid Dániel XII. osztályos tanuló elevenítette fel, majd a Szabadság, szerelem című film megtekintése következett, mely méltó emléket állít a hősöknek.


2020. október 23 - november 1-ig őszi szünet.
Az első tanítási nap 2020. november 2-án hétfő ‘A’ hét szerinti órarenddel.