2017. november

2017. október 30-tól november 5-ig őszi szünet.


2017. november 6-án 9:00-12:00  Nyílt nap volt iskolánkban a  Nemzeti Agrárgazdasági Kamara rendezésében.


2017. november 6-án megérkeztek tanulóink Tampere 7 Tampere 4 Tampere 2(Asztalos Sándor, Szűcs Adrián 11. H, Kapocsi Balázs 10. HP, Sipka Andor 11. P, Andrási Szabolcs, Törőcsik Kitti XV. osztályos tanulók) a finnországi Tamperébe 6 hetes szakmai gyakorlatra az ERASMUS + pályázat keretében. Megkezdték a munkát és már az első szabad hétvégén felfedezték a várost is.


2017. Börze 1 Börze 2november 16-án és 17-én

Pályaválasztási Napok

rendezvényen mutatkozott be iskolánk

az IH Rendezvényközpontban.


A Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete és az SZTE TIK Green Diabétesz napotTIK 2 TIK 1 rendezett a TIK-ben, hogy felhívják a figyelmet a helyes táplálkozás fontosságára, és a diabétesz veszélyeire. A XII. osztály tanulói prevenciós előadást hallgattak meg, általános szűréseken vettek részt, egészséges ételeket kóstoltak és különböző játékokban tették próbára tudásukat.


2017. 5. osztály 2 5. osztály 1november 17-én a szegedi Alsóvárosi Általános Iskola 5. osztályos tanulói látogatták meg iskolánkat.
Megnézték a hústanműhelyt, ahol sertéspuzzle-t rakhattak ki, majd játékos vetélkedők keretében ismerkedtek az élelmiszeriparral.


2017.Brest 1 Brest 2 november 13 – 17. között három kollégánk szakmai tanulmányi kirándulást tett a franciaországi Brestben az ERASMUS+ pályázat keretében.

Tartalmas, élményekben gazdag útjuk volt, melyről képet is küldtek.


2017.november 23-án Budapesten a Földművelésügyi Minisztériumban oklevelet kapott iskolánk, Oklevél-kertmert sikeresen vett részt a “Ments meg egy kertet!” programban. Az elismerő oklevelet Csóti Ildikó és Sarró András kollégáink vették át.


2017. november 20. és 24. között iskolánk 20 diákja látogatott el Csíkszeredába, a Venczel József Szakközépiskolába, a „Határtalanul” program keretében.

Erdély 4 Erdély 2 Erdély 1 A kirándulás számos szakmai programot tartalmazott: házi kenyér sütése, pékségek meglátogatása, erdélyi pék- és hústermékek kóstolása, kürtős kalács sütése. A fiatalok megnézték a Csíki Sörgyárat is, és közös programok voltak a helyi diákokkal is. A tartalmas hét Venczel József emléktáblájának megkoszorúzásával zárult, amelyen a szegedi és a csíkszeredai tanulók is részt vettek.