TÁMOP 3.1.4.C-14

Kedves Diákok!

Iskolánk támogatást nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Európai Uniós forrásból finanszírozott TAMOP 3.1.4.C-14 elnevezésű pályázaton. A pályázati kiírás célja többek között:

  • az idegen nyelvek, az informatika, valamint a közlekedési ismeretek oktatásának fejlesztése,
  • hátrányos helyzetű gyermekek felzárkózásának elősegítése,
  • a környezeti nevelést, környezettudatos magatartást megcélzó tanórán kívüli tevékenységek megerősítése,
  • a diákok egészséges életmódra nevelése, egészségtudatos, szemléletformáló iskolai nevelés elterjesztését megcélzó tanórán kívüli tevékenységek ösztönzése.

A pályázat keretében a tanév végén és a következő tanévben különböző, reméljük számotokra érdekes és hasznos foglalkozásokat szervezünk (közlekedési ismeretek, informatika előadás, labdajátékok, vetélkedők). Bízunk benne, hogy mindannyian találtok érdekes, izgalmas feladatokat, és a már meglévő ismereteitek is bővülnek egy-egy foglalkozás, tematikus nap alkalmával. Az itt megszerzett új ismeretek, az átélt élmények a mindennapokban is segítenek majd  benneteket. Reméljük sikeres és eredményes lesz a pályázat!

2015. június 15-én 8:00-11:00 óráig a pályázat kiírásának megfelelő foglalkozásokat tartunk. Szeretettel várunk, minden tanulónak kellemes időtöltést kívánunk! A beosztást ITT olvashatjátok.

A nap eseményeiről részletes beszámoló itt olvasható.

A 2015/16. tanévben szeptember 2-án került megrendezésre az iskolai egészségnap, melyről részletes beszámolót itt olvashatnak!