A 2013/14-es tanévben

Szakiskolás tanulóink Franciaországban és Finnországban

(Projektszám: Ldv-HU-13-IVT-1076)

Iskolánk 18 tanulója 6 héten át vett részt pék-cukrász és húsfeldolgozó szakmai gyakorlaton Brestben, Turkuban és Bourgesben.

3F – A Fodorból Franciaországon át Finnországig

2014. április 28-án 3F – A Fodorból Franciaországon át Finnországig – címmel konferenciát szerveztünk.

A konferencia fő témaköre az élelmiszeripari szakmai mobilitás volt az Európai Unió keretein belül. A rendezvényre meghívtuk azon szervezetek képviselőit, szakmai partnereinket, akik segítették munkánkat a nemzetközi kapcsolataink terén, azon iskolákat, akik szintén rendelkeznek tapasztalatokkal a nemzetközi mobilitás megvalósítása során és nem utolsó sorban a külföldi szakmai gyakorlaton részt vett diákjainkat.

nemz_rendezvény3nemz_rendezvény4nemz_rendezvény2

 

 

 

 

A meghívott előadók részletes beszámolót tartottak tapasztalataikról és eredményeikről, majd az előadások után kerekasztal beszélgetéssel folytatódott a szakmai fórum.

A fogadáson kiemelt szerep jutott iskolánk diákjainak, részletesen is bemutathatták a francia és finn szakmai gyakorlaton elsajátított termékeket.

nemz_rendezvény1nemz_rendezvény5