Aktuális


Erdély 4 Erdély 3

2018. november 16-án indultak a romániai Csíkszeredába Szép Noémi, Berecz Dániel, Muhi László 11. pék osztályos tanulók. 2018. december 9-én érkeznek vissza. A gyakorlatot a csíkszentmártoni Bocskor pékségben teljesítik. 2018. november 18-án Csíksomlyón kirándultak.


A tanulóink a finnországi tamperei TREDU intézményében vannak.

Tampere 4Tampere 1Tampere 2A második naptól már folyik a szakmai munka. A pékek a kangasalai tanműhelyben dolgoznak végig, felváltva a pék és a cukrász részlegen.
A hentes tanulók a Tappolan húsfeldolgozó üzemben és az iskola tanműhelyében töltik gyakorlatukat.


2018. november 16-án indulnak a romániai Csíkszeredába Szép Noémi, Berecz Dániel, Muhi László. November 2018. december 9-én érkeznek vissza. A gyakorlatot a csíkszentmártoni Bocskor pékségben fogják teljesíteni.


2018. november 12-én a franciaországi Brestbe utazik Csapiné Eperjesi Melinda, Zelenka Ferenc, Dombovári Tamás. Az 5 napos látogatás során kollégáink tanulmányozzák a francia szakképzési és oktatási rendszert, illetve a bresti partnerintézményt, megtekintik a tanulóink gyakorlati helyeit. 2018. november 16-án érkeznek vissza.


2018. október 29-én a finnországi Tamperébe utazik 6 hetes szakmai gyakorlatra az ERASMUS+ pályázat keretében Stul Nikolett, Makán György, Felvidéki Zoltán, Harmados Vivien, Bartalovics László, Sárközi Erika. A szakmai gyakorlatot az iskola tanműhelyeiben és a külsős cégeknél fogják teljesíteni.
2018. december 9-én érkeznek haza.


2018.beszámoló 3 április 26-ánbeszámoló 6 14:45-től a zsibongóban az Erasmus+ pályázat keretében szakmai gyakorlaton Franciaországban és Finnországban járt tanulóink beszámolója volt, a tanult termékek bemutatása, kóstolása az iskola tanulói és tanárai részvételével.


Az ERASMUS+ pályázat keretében a franciaországi szakmai gyakorlat szerepe a helyi sajtóban.
francia 1A képen Márta Katalin 11. pék osztályos tanulónk látható.