Beiskolázási programok

Tisztelt Osztályfőnökök, érdeklődő diákok és Szülők!

Szeretnénk megkönnyíteni a pályaválasztást az általános iskolát az idén befejező tanulóknak. Iskolánk bemutatására többféle lehetőséget ajánlunk:

  • Szívesen támogatjuk az iskola által szervezett tanórán kívüli rendezvényeket (pl.: családi nap, egészségnap, adventi készülődés, délutáni szakkör, …), azzal, hogy vállalunk mézeskalács díszítő foglalkozásokat, kóstolással egybekötött termékbemutatókat. Az egészséges táplálkozás fontosságára való tekintettel különösen ajánljuk reformtermékeink bemutatását. Ennek során nem csak a termékeket, hanem az alapanyagokat, az elkészítési eljárásokat és a táplálkozástani vonatkozásokat is részletesen bemutatjuk a korosztály nyelvén megfogalmazva.
  • Vállaljuk osztályfőnöki órák megtartását interaktív módon (tájékoztatás, foglalkoztatás, termékeink bemutatása). Mindezt az Önök iskolájában 45 perces óra keretében.
  • Amennyiben az osztályfőnökök vállalják, iskolánkban is tudunk tartani foglalkozásokat, igényeik alapján 1-3 tanítási órát felölelően.

  o Ha egy tanítási órára tudnak eljönni, akkor az előzőekhez hasonlóan összefoglalóan mutatjuk be összes képzésünket, törekedve arra, hogy a diákokat bevonjuk az óra menetébe.

 o Ha több tanítási órát szánnak ránk, akkor részletesen bemutatjuk hús- és pék tanműhelyünket, élelmiszervizsgáló laboratóriumunkat. A tanulóknak lehetőséget biztosítunk aktívan részt venni termékeink előállításában néhány munkafolyamat elsajátításával. A program zárásaként egy kis kóstolóval látjuk vendégül őket.

  • Mindezek mellett szívesen részt veszünk az Önök által szervezett szülői értekezleteken, pályaválasztási rendezvényeken.
  • Nyílt napok

A nyílt nap programja:
14:30 – 15:30 Igazgatói tájékoztató (helyszín: zsibongó)
15:30 – 16:30 Iskolai tanműhelyek bemutatása (helyszín: hústanműhely, péktanműhely, cukrász tanműhely, géptanműhely, élelmiszervizsgáló laboratórium)

 

Iskolánk bemutatásával kapcsolatos információk ügyében további felvilágosítást Bori Zoltán (bz12@freemail.hu, 06-60/548-964) nyújt.

Együttműködését előre is köszönöm!

Képzéseinkre jelentkezéshez innen tölthető le a jelentkezési lap.

Ezek a bemutatók minden olyan érdeklődő számára hasznosak, akik tanulmányaikat szakgimnáziumban, szakközépiskolában kívánják folytatni.

beiskolázás