e-naplo
Alföldi ASzC Fodor József Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola
Menü
Tovább a tartalomra
Kezdőlap
Dokumentumok
Közérdekű adatok
SzMSz, házirend, IBSz
Pedagógia program
Munkatervek, beszámolók
Szintvizsga
Iskolánk
Az iskolánk története
Névadónk
Bemutatkozunk
Elérhetőség
Tanáraink
Fogadóórák
Osztályfőnökök
Tanműhelyek/labor
Élelmiszervizsgáló laboratórium
Sütő– és cukrásztanműhely
Hústanműhely
Sportcsarnok
Könyvtár
Csengetési rend
Orvosi rendelő
Menza
Kollégiumi lehetőségek
Programok
Éves rendezvény terv
Aktuális események, hírek
Beszámolók eseményekről
2020/21. tanév
2020. Szeptember
2020. Október
2020. November
2020. December
2021. Január
2021. Február
2021. Március
2021. Április
2019/20. tanév
2019. szeptember
2019. október
2019. november
2019. december
2020. január
2020. február
2020. március
2020. április
2020. május
2020. Június-július
2018/19. tanév
2018. szeptember
2018. október
2018. november
2018. december
2019. január
2019. február
2019. március
2019. április
2019. május
2019. június
2017/18. tanév
2017. szeptember
2017. október
2017. november
2017. december
2018. Január
2018. Február
2018. Március
2018. Április
2018. Május
2018. Június
2016/17. tanév
2016. szeptember
2016. október
2016. november
2016. december
2017. január
2017. február
2017. március
2017. április
2017. május
2017. június
2015/16. tanév
2015. szeptember
2015. október
2015. november
2015. december
2016. Január
2016. február
2016. március
2016. április
2016. május
2016. június
2014/15. tanév
2014. szeptember
2014. október
2014. november
2014. december
2015. január
2015. február
2015. március
2015. április
2015. május
2015. Június
Szakmák éjszakája
Virsli, kolbász, szalonna
A liszttől a kenyérig és azon is túl
Ki tud többet az élelemről?
Volt is, lesz is – pék, hentes, cukrász
Ízek, színek, illatok
Készítsd el a reggelidet! 1.
Készítsd el a reggelidet! 2.
Készítsd el a reggelidet! 3.
Készítsd el a reggelidet! 4.
Készítsd el a reggelidet! 5.
Készítsd el a reggelidet! 6.
Iskolánk 60 éves!
Szakmatörténeti kiállítás 2020
Termékeink
Kenyerek
Zsemle
Kalácsok
Péksütemények
Omlós péksütemények
Leveles péksütemények
Reform termékek
Zöld nyom
Ökoanyu ötletei
Nemzetközi kapcsolat
Nemzetközi kapcsolataink / international relations
Átjárhatósági program
Partnereink
Aktuális
Beszámolók
A 2019/20-as tanévben
A 2018/19-es tanévben
A 2017/18-as tanévben
A 2016/17-es tanévben
A 2015/16-os tanévben
A 2014/15-ös tanévben
Leonardo, Erasmus+ 2014/15.
“Határtalanul” 2014/15.
A 2013/14-es tanévben
Pályázatok, projektek
Esélyt a középiskolás tehetségnek
MVM Okosbútor
GINOP-6.2.3-17-2017-00022
TÁMOP 3.1.4.C-14
SZAKI díj
TIOP-1.2.3
HÍD program
Nemzeti Tehetség Program
Arany János Koll. Szakisk. Prog.
Miért jó!?
Program
Kirándulás
Alapítvány
Ismertető
Közhasznúsági jelentés
Rendelkező nyilatkozat
Ösztöndíj
Archívum (fotók, filmek)
2020-2021. tanév
2020. Szakmatörténeti kiállítás képei
2019-2020. tanév
2020. Szalagtűzés és szalagavató bál képei
2019. Karácsonyi műsor és eredményhirdetések képei
2019. Karácsonyi sütiverseny és tárlat képei
2019. Sport- és egészségnap képei
2018-2019. tanév
Szakma Sztár 2019.
2019. Diáknap képei
2018. Adaptációs napok képei
2018. Gólya avatás képei
2017-2018. tanév
2018. Ballagás képei
2018. Diáknap képei
2017. Gólya avatás képei
2016-2017. tanév
2017. Brest – Franciaország
2017. Húsfeldolgozó SZKTV képei
2017. Finn oktatók látogatása iskolánkban
2017. Regionális Húsipari Verseny és húsbolti gyakorlat
2017. Folyik a felkészülés az SZKTV-re
2016. Karácsonyi ünnepség képei
2016. Karácsonyi sütiverseny képei
2016. Ökoiskolai program tök faragás
2016. Iskolánk 60 éves ünnepségének képei
2016. Ökoiskolai program faültetés képei
2016. Hagyományőrző verseny képei
2015-2016. tanév
2016. Állattenyésztési napok képei
2014-2015. tanév
2015. Arany János KSzP kirándulás képei
2015. “Határtalanul” kirándulás képei
2015. Erasmus+ bemutató nap képei
2010-2013. évek
2016. Karácsonyi sütiverseny képei